Video: Viljar Voog
Sport TV
28. veebruar 2015, 20:56

ÕHTULEHE VIDEO | Rakvere sidemängija Ronald Järv: loodame, et TTÜ mängib homme kehvemini

Rakvere võrkpallimeeskond jäi täna TTÜ spordihallis võõrustajaklubile alla 1:3 ning Eesti-Läti ühisliiga veerandfinaalseeria on nüüd 1:1 viigis. Homme mängitakse sealsamas jälle ja Rakvere jaoks pole muutunud midagi – nende ülesanne oli kogu aeg tulla Tallinnast koju ühe võiduga, mis tagaks pääsme nelja parima finaalturniirile.

Veerandfinaalide avamängus neljapäeval oli Rakvere ise kodusaalis 3:1 parem olnud. Mis kahe mängu vahe oli? "Meie bloki ja kaitse koostöö oli selgelt halvem kui neljapäeval. TTÜ mängis ka rünnakul kindlasti kindlamalt ja meie blokk ei suutnud neid nõnda pidurdada . Aga eks see kõik algas vastuvõtust," võttis tänase matši kokku virulaste sidemängija Ronald Järv.

Mis peab juhtuma homme, et Rakvere poolfinaali pääseks? "Meie ülesanne on võimalikult ebamugav vastane olla. Herilasepesa panime me Rakveres kihisema," alustab Järv muigel. "Loomulikult on meil samasugused variandid kui TTÜl. Eks me homme vaatame koosolekul asjad üle ja sellest olenevalt paneme plaani paika. Ehk ka TTÜ suudab natukene kehvemini mängida kui täna."