Fernando Alonso ja Jenson Button.Foto: KAZUHIRO NOGI
Vormel 1
1. märts 2015, 13:12

ÄPARDUS: McLaren pole pikka aega konkurentsivõimeline

McLareni võistlusdirektor Eric Boullier rääkis, et ilmselt läheb aega kuid, et meeskond suudaks Fernando Alonsole ja Jenson Buttonile ehitada konkurentsivõimelise auto.

"Me pole võrreldes teistega nii hästi valmis, kuid anname endast parima. Töökindlus on endiselt küsimärgi all ja ma ei tea, kui kaua probleemide lahendamine aega võtab," rääkis Boullier pärast F1 hooaja eelviimast testipäeva Kataloonias.

McLaren on kasutas pikalt Mercedese toodetud mootoreid, kuid tänavu varustab meeskonda jõuallikatega Honda. Sellega on McLarenil olnud ohtralt probleeme, mistõttu näib otsus tarnijat vahetada kummaline.

"Autoga on veel palju tööd teha, kuid see on täiesti uus ja ma arvan, et vundament on hea. Sellest tuleb välja väga hea auto, kuid seda hooaja edenedes," rääkis testisõitja Kevin Magnussen.

Boullier'i sõnul loodetakse paremas seisus olla ajaks, mil F1 tuleb Euroopasse. Hooaega alustatakse järjestikuste etappidega Austraalias, Malaisias, Hiinas ja Bahreinis, misjärel sõidetakse 10. mail aasta viies võistlus Hispaanias.