2015. aasta Eesti jalgpallihooaja avaüritus.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
2. märts 2015, 15:55

GALERII: Mida sõnasid Eesti jalgpalli meistriliiga klubide peatreenerid hooaja avaüritusel?

Eesti jalgpalli meistriliiga uus hooaeg algab juba sellel laupäeval, kuid enne veel võtsid meeskondade peatreenerid mõõtu jalgpalliteemalises mälumängus. Võitis Tallinna FC Flora, viimaseks jäi Sillamäe Kalev. Kuid milliste sõnadega minnakse algavale hooajale vastu?

Sillamäe peatreener Sergei Frantsev: Soovin kõigile ilusat hooaja algust!

Narva Transi peatreener Aleksei Jagudin: Eelmine hooaeg oli meie jaoks keeruline. Väga tähtis on hooaega alustada hästi.

Infoneti tegevjuht Aleksander Altosaar: Raske algus, sest kohtume kahes esimeses voorus Levadia ja Floraga. Loodame, et suudame hästi alustada.

Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov: Alustame Tartuga, kindlasti tahame kolm punkti koju jätta. Hooaja jooksul võitleme medalite eest ja toome positiivse fooni tagasi Hiiule!

Viljandi Tulevik peatreener Aivar Lillevere: Oleksin väga rahul, kui suudaksime hooaja lõpus ka kuuendad olla (EJLi mälumängul saadi kuues koht). Üritame Eesti Barcelonat kuidagi ohjeldada, aga eks aeg näitab. 

Tartu Tammeka peatreener Indrek Koser: Oleme hooajaks valmis ja tänane koht mängus (EJLi mälumängul oldi viiendad) võiks peegelduda meie kohta tabelis. Proovime Nõmme Kalju elu raskeks teha ning kolm punkti Tartusse viia. 

Tallinna FC Levadia peatreener Marko Kristal: Pulss on korras, midagi hullu pole. Kaks aastat järjest oleme meistriks tulnud, tüütama ei hakka, aga endal tuleb elu lõbusaks teha!

Pärnu Linnameeskonna peatreener Marko Lelov: Kõigepealt on hea meel, et Pärnu esineb Premium liigas. See on Pärnu linnale ja meeskonnale suur väljakutse. Saame näha, kas oleme selleks valmis. Kahe ja poole kuuga oleme suutnud teha kollektiivi, kes hakkab mängima ning on väärikas vastane.

Paide Linnameeskonna peatreener Meelis Rooba: Kogemus on olemas, seesmiselt olen rahulik. Meil on parim hooaja ettevalmistus ja parim komplekteeritus!

Tallinna FC Flora peatreener Norbert Hurt: Nagu hea kolleeg Frantsev, soovin minagi kõigile ilusat hooaega. Sümpaatne on alustada Viljandi vastu, suur rõõm on neid näha meistriliigas mängimas! Usun, et tuleb põnev hooaeg!