Õhtulehe intervjuu Narva Transi presidendi Nikolai Burdakoviga.
Sport TV
2. märts 2015, 21:17

ÕHTULEHE VIDEO | Narva Transi president: loodan, et mullune õudus tänavu ei kordu

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel 2014. aastal oma ajaloo kõige kehvema ehk kaheksanda kohaga lõpetanud Narva Transi jalgpalliklubi president Nikolai Burdakov loodab, et tänavu läheb paremini, aga ei usu midagi enne, kui asi kindel.

Burdakov: "Eelmisel hooajal saime kõigest 8. koha. Kunagi varem pole me nii halba kohta saanud. Eesmärk algavaks hooajaks on taastada positsioon, mille juba kaks aastat tagasi käest andsime (2013 lõpetas Trans meistrivõistlused 7. kohaga - toim).

Koosseisuga olen rahul alles siis, kui see on sportlikult edukas. Meeskond on praeguseks sisuliselt komplekteeritud, tuleb vaid mängijad registreerida. Loodan, et mullu juhtunu (8. koht - toim) tänavu ei kordu. Marek Kaljumäe meeskonnaga liitumine on praegu lahtine, sest see samm kätkeks endas ka Tallinna Levadiale kompensatsiooni tasumist.

Väravavaht Roman Smiškoga lepingu allkirjastamine ei olnud keeruline, sest neli aastat tagasi ta oli juba Narva Transi tulemas, aga tegi kahjuks peatuse Tallinnas, kus Levadia ta endale näpsas. Rahul olen Smiško palkamisega aga alles siis, kui ta otsust väljakul õigustab.

Meistrit ennustada ma ei soovi. Arvan, et meistrivõistlused kujunevad väga põnevateks ja ettearvamatuteks. 100% kindlusega meistrit pakkuda ma ei söenda." Aga kes kahest Ida-Virumaa meeskonnast parema koha saab, Sillamäe Kalev või Narva Trans? "Seda näeme hooaja lõpus."