SebraFoto: AFP/Scanpix
Jalgpall
3. märts 2015, 12:40

Kas see on võimalik? Tiirane sebra tappis triibulises särgis vutifänni! (7)

Newcastle Unitedi toetaja John Kearsley oli koos abikaasa Doreeniga Tansaanias tähistamas 10. pulma-aastapäeva, kui hukkus sebra kapjade all. Looma võis erutada ründama mehe seljas olnud must-valge särk, vahendas Sunday Sport.

Väidetavalt oli Kearsley enne safarile minekut tarbinud ohtralt õlut ja muid meelemürke. Purjus mees hüpanud ühel hetkel paarikest savannis ringisõidutanud autolt maha, tõmmanud püksid alla ja hakanud oma meheuhkusega õrritama umbes saja meetri kaugusel olevat sebrat.

Kui metsloom musta-valge-triibulises särgis vutifänni nägi, otsustas ka tema vaatepildist erutuda ning kikkis sugutiga elukas kappas mehe suunas sellisel kiirusel, et joobes Kearsley ei jõudnud liigutadagi.

"Johnil polnud aimugi mis temaga juhtus. Milline viis meie seast lahkuda – sebra poolt surnuks tonksatud," olevat lesk Doreen ametivõimudele selgituseks öelnud.

Jabur lugu! Võib-olla isegi liiga jabur – Briti tabloididel on vahel kombeks kohati oma lugudega liiale minna, et mitte öelda neid välja mõelda. Eriti kõva skepsisega tuleb suhtuda artiklitesse, mille tegevus leiab aset kuskil kaugel võõramaal, mille uudised ei ole kiibitsejatele koheselt kättesaadavad. Tansaania selle alla kindlasti ka läheb.

Aga samas, maailm on kummaline!