Talisport

Eestlased ei julge laskesuusatamise MMi eel eesmärke panna (6)

LISA KOMMENTAAR

taat4. märts 2015, 22:13
Las sõidavad, peaasi, et poe taga narkot ei tee.
arvaja4. märts 2015, 16:28
Läbeb veel 10 aastat kui uus põlvkond peale kasvab.Seniks on meil ainult suusaturistid, kellelt pole midagi loota.Ainult lapsikud vabandused pärast miks viltu läks!
G4. märts 2015, 13:44
Kommunistlik partei vaid paneb sportlastele eesmärke! Sportlane peaks aga küll enem-vähem oma seisu prognoosida oskama, või lihtsalt edasi treenima, aga mitte määgima!
4. märts 2015, 12:39
Sellepärast me viimaste seas oleme, et me mõtleme et niiguinii ei võida Aga miks mitte minna rajale, et täna olen mina maailmameister ja treeningi selle nimel Aga hädaldada et pole mitte midagi ja ei saa lubada mittemidagi siis tuleb suusad nurka visata. Mida tegi Petter Northug keda peale eelmise kevadise prohmakat tõestas kõige pealt iseendale ja siis alles kogu maailmale et me kõik võime eksida Aga kui midagi väga soovida siis ikka saab. Ta on kas esimene või mittemidagi. Ja kui teine või 62. ei oma numbritel vahet Aga meil kommenteeritakse, et tegid Petterile ära, kuigi ta ainult jalutas... kinni määritud suuskadega lõpuni. Ja seepärast ta ongi mega lahe ja super mees!!!
Üks eesmärk...4. märts 2015, 09:23
...võiks ju ikka olla: rada läbi sõita :P
Anonymus4. märts 2015, 08:28
..."Endiselt probleemse seljaga võitleva Tobrelutsu MMil osalemist arutatakse pärast segateadet"
Mis probleemne selg,mis siin arutada on- - mees riputas ju püssi varna,ehk lõpetas tippspordiga tegelemise.