Kas su lemmik on Rain Veideman või Gregor Arbet? Scott Machado või uus mees Keith Benson? Erik Keedus või Martin Dorbek? Keegi seitsmes? Õrnema soo esindaja, naistepäeval saab neid mehi minna täitsa tasuta vaatama!Foto: LAURA OKS
Korvpall
4. märts 2015, 15:26

Kalev/Cramo kingib naistepäeval naistele priipääsme Ühisliiga mängule!

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond peab pühapäeval Rocca al Mare suurhallis Ühisliiga mängu Loimaa Bisonsiga ning kingib naistepäeva puhul kõigile naistele saali priipääsme! Seda küll eelmüügist pileti soetamise korral.

"Peatage Piisonid! Soomlased on hulluks läinud. Neljamängulises võiduseerias alistati järjest: Jenissei, Astana, Krasnõi Oktjabr ja Nymburk. Vaja läks tabeliliidrit Himkit, et soomlaste võidumarss üle noatera peatada. Kõigile NAISTELE naistepäeva puhul pilet eelmüügist võttes TASUTA. Kallid kaasad, kinkige oma kallimale meeldiv korvpallielamus!" kirjutab Kalev/Cramo oma Facebooki küljel.

"Meil pole midagi selle vastu, kui pühapäeval tuleb näiteks 5000 kaunist naisterahvast saali mängule kaasa elama. Tasuta pääsmeid on võimalik Piletilevist saada laupäeva õhtuni," kommenteeris Kalevi pressiesindaja Kristo Raudam.