Anastassia Kovalenko Aragonis.Foto: Bike Promotion
Auto-Moto uudised
5. märts 2015, 11:13

VIDEO JA FOTOD: Anastassia Kovalenko lõpetas esimesed testisõidud Aragonis (1)

Eelmise aasta Eesti parim naismotosportlane Anastassia Kovalenko, kes tänavu osaleb esimese naisena Põhja-Euroopast rahvusvahelises sarjas European Junior Cup, lõpetas esimesed hooajaeelsed testid Hispaanias Aragoni ringrajal.

"Kindlasti oli tegemist minu jaoks täiesti uue kogemusega, kuna siiamaani olen sõitnud tunduvalt väiksematel ja lühematel radadel," jagas Kovalenko muljeid.

 

"Aragon on suur ja lai rada, kus oli oluline algusest peale õppida rada täielikult ära kasutama. Esimesel treeningpäeval puhus väga kõva tuul, pea 16 m/s, mille tõttu suure kiiruse peal viis tuul tsikli õige trajektoori pealt eemale, kuid õnneks treeningpäeva sellega ära ei rikkunud. Iga päevaga läks ratta tunnetus paremaks ja sellega ka ringiajad. Oli mitmeid ohtlikke momente rajal, kuid õnneks ühtegi kukkumist ei juhtunud, kuna ohutuse nimel on väljasõidualad Aragonis tehtud väga suureks. Jäin testidega väga rahule ning mul on hea meel, et need toimusid just Aragonis, kuna Euroopa Juunioride karikasarja esimene etapp toimub just seal," lisas Kovalenko.

Sarja avavõistlus leiab aset 12. aprillil Aragoni ringrajal, võistluste ametliku kalendriga saab aga tutvust teha veebilehel www.worldsbk.com.