Enar Jääger on FC Floraga harjutanud alates 2014. aasta suvest, kui lõppes tema leping Belgia kõrgliigaklubiga Lierse.Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
5. märts 2015, 17:08

11aastase pausi järel Floraga liitunud Enar Jääger: olen rahul, kahetsust hinges pole (1)

9-kordne Eesti jalgpallimeister FC Flora sõlmis hooaja lõpuni kestva lepingu 30-aastase kaitsja Enar Jäägeriga, kes mängis Floras viimati 2004. aastal.

"Lõpuks on selgus majas. Olen rahul. Lootsin küll leida midagi välismaalt, aga ju siis pidi minema nii ja kahetsust mul hinges ei ole. Mingid variandid välismaalt tekkisid, aga konkreetset pakkumist polnud. Eile tegin Flora kasuks otsuse ära," rääkis Jääger Õhtulehele.

Viimased 10 aastat sisuliselt täie kohaga paremkaitses mänginud Jääger hakkab Floras tegutsema ennekõike keskkaitses, kus teda kasutas novembris peetud 1:0 võidumängus Jordaaniaga ka Eesti meeskonna peatreener Magnus Pehrsson.

"Mul ei ole keskkaitses mängimise vastu midagi. Olen seal ju varemgi tegutsenud, kuigi see oli tükk aega tagasi. Tuleb uuesti selle positsiooniga harjuda, aga samas ei kavatse ma ka unustada paremkaitsja ametit, mis on minu jaoks ikka positsioon nr 1. Ent treeneritel on kindlasti hea, kui saab mängijat erinevatel kohtadel kasutada," lausus Jääger.

Eesti koondist 111 korral esindanud Jääger kuulus FC Florasse aastatel 2001-2004, tulles 2003. aastal Flora ridades Eesti meistriks. Seejärel on kogenud kaitsja esindanud Venemaa, Norra, Itaalia ja Belgia klubide Moskva Torpedo, Aalesundi, Ascoli ja Lierse värve.

FC Flora võõrustab hooaja avamängus 7. märtsil Premium liiga esimeses voorus Sportland Arenal kell 16.30 Viljandi Tulevikku.