Jarmo Ahjupera esindab 2015. aastal Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskonda.
Jalgpall
5. märts 2015, 16:09

Viljandi Tulevik täieneb Jarmo Ahjuperaga!

Viljandi JK Tulevik täiendas päev enne Eesti jalgpalli meistrivõistluste algust koosseisu ründaja Jarmo Ahjuperaga. Viljandis sündinud edurivimees mängis eelmise hooaja teise poole Nõmme Kaljus, enne Tuleviku eest väljakule tulemist peab ta välja ravima vigastuse.

Aastaid Ungaris Györi ETOs ja Ujpestis mänginud ekskoondislane Ahjupera on Viljandi Tuleviku kasvandik. 2005. aastal lõi ta meistriliigas 36 mänguga Tuleviku kasuks 12 väravat, mille järel siirdus FC Florasse ja neli aastat hiljem Ungarisse, kust naasis eelmise aasta keskel Eestisse ja sõlmis lepingu Nõmme Kaljuga. Hetkel ravib Ahjupera vigastust ning Tuleviku vormi selga tõmbamist peab ta veel ootama.

"Nüüd peaks meie komplekteeritus lõplik olema ning antud tööga võib igati rahule jääda. Oleme tagasi koju toonud peaaegu kõik võimalikud viljandlased," kommenteeris Tuleviku juht Raiko Mutle. "Ahjupera väljakule tulemist peame aga veel ootama ning laseme tal rahulikult oma vigastusest lõplikult paraneda. Siiski on see märk sellest, et meie klubisse ja meeskonda usutakse. Kui ta mänguvalmis on siis saame ühe väga vajaliku käigu ründesse juurde. Ta on suurte kogemustega ning sobib meie mänguplaani suurepäraselt. Ilmselgelt on meil tema liitumise üle hea meel."

"Kuna ma pole hetkel täiesti mänguvalmis ja ravin vigastust ning mul puudus meeskond, siis otsustasingi Tulevikuga liituda. Saan võtta rahus aega, et ennast vormi seada," kommenteeris Eesti koondise eest 22 mängu pidanud ja 1 värava löönud Jarmo Ahjupera. "See on huvitav ja samas ka igati loogiline otsus nüüd oma koduklubi eest Viljandi jalgpalli tagasi anda. Möödas on täpselt kümme aastat, mil viimati Tuleviku särki kandsin. Eesmärk on kõigepealt terveks saada ning siis oma panus meeskonda anda. Usun, et üheskoos võime Tulevikuga häid tulemusi teha!"