Russell Westbrook peab kaitsvat maski kandma näovigastuse tõttu, mille põhjustas meeskonnakaaslase Andre Robersoni põlv.Foto: Dennis Wierzbicki
Korvpall
6. märts 2015, 10:56

VIDEO: Chicago Bulls võitis Thunderit viimase sekundi hullutavast kolmesest

Korvpalliliigas NBA mängiti täna öösel vaid kaks kohtumist, kus võidulisa teenisid Chicago Bulls ja Portlandi Trail Blazers.

Bulls oli koduväljakul 108:105 üle Oklahoma City Thunderist, mängu otsustava korvi viskas 2,1 sekundit enne lõppu Bullsi tagamees E'Twaun Moore, kes sopsas kolmese. Individuaalselt tegi järjekordse suurepärase soorituse Thunderi tagamees Russell Westbrook, kel ei jäänud palju puudu viiendast järjestikusest kolmikduublist - ameeriklane viskas 43 punkti, kogus kaheksa lauapalli ja seitse resultatiivset söötu.

Bullsi resultatiivseim oli veel eelmisel hooajal Euroliigas Madridi Reali särgis tegusid teinud Nikola Mirotic, kes viskas 26 punkti ja hankis kaheksa lauapalli. Lõpusekunditel otsustava viske tabanud Moore tegi karjääri punktirekordi, tema arvele jäi 19 silma.

Teises öises kohtumises võitis Portland Trail Blazers 94:75 Dallas Mavericksi, Portlandi parimana tõi LaMarcus Aldridge 17 punkti, prantslane Nicolas Batum lisas 15 silma, 12 lauapalli ja kuus tulemuslikku söötu. Kohtumine polnud Portlandi jaoks siiski ainult roosiline, sest tagamängija Wesley Matthews vigastas Achilleuse kõõlust. Trauma on lausa nii tõsine, et Matthews peab käesolevale hooajale kriipsu peale tõmbama.

Pärast tänaseid kohtumisi on Bulls idakonverentsis teisel kohal (39 võitu ja 23 kaotust), Oklahoma klubi jätkab läänekonverentsi viimasel play-off kohal ehk kaheksandana (34-28). Portland (41-19) ja Dallas (40-23) hoiavad läänekonverentsis vastavalt kolmandat ja kuuendat positsiooni.

Moore'i lõpusekundite kolmene: