Tartu Tammeka peatreener Indrek Koser.Foto: ALDO LUUD
Jalgpall
7. märts 2015, 16:48

Tammeka leer pärast 0:3 kaotus Kaljule: õiglane tulemus, klassivahe oli olemas (1)

Tartu Tammeka keskkaitsja Kaarel Kiidron ja peatreener Indrek Koser tõdesid pärast Nõmme Kalju käest saadud 0:3 kaotust, et tulemuse osas neil pretensioone pole.

"Skoor peegeldab mängupilti. Kalju oli olukordades selgelt natuke parem," sõnas Kiidron. "Saime väga hea tugeva mängu, mille pealt on hea edasi minna. Näha on, et suudame ka sellise tugeva vastu palli hoida. Aga klassivahe oli platsil näha."

Õhtulehe küsimusele, kas Kiidron nõustub, et Tammeka tänavuse hooaja defineerivad eelkõige mängud mullu esiviisikusse mitte jõudnud meeskondadega, vastas Kiidron nii: "Ei ole nõus. Hooaeg koosneb 36 mängust ja peame proovima igalt poolt punkte võtta."

Peatreener Koser: "Rahule võib jääda sellega, et võitlesime ja tahtsime väravat lüüa. Probleemiks olid aga rünnakult kaitsesse üleminek ja rünnakute lõpetamine. Meie rünnakud kipuvad poolikuks jääma ja just sealt tuli ka näiteks Kalju teine värav. Palliga olime okeid ja tahtsime palliga mängida. Pigem olen esitusega rahul."

Teises voorus kohtub Tammeka võõrsil meistriliiga uustulnuka Pärnuga. "Tahaks kindlasti võita. Praegu punkte tabelis ei ole, nädala pärast võiks juba olla. Aga Pärnu sai viimasel hetkel päris kõvad täiendused ja kerge meil olema ei saa. Samas kindlasti mitte nii raske kui täna Kalju vastu," sõnas Koser.

Tammeka peatreener rõhutas ka, et hooaja ettevalmistus lonkab Tartu puuduliku jalgpallitaristu tõttu mõlemat jalga ja tugevalt. "Me ei ole ühelgi aastal saanud korralikult hooajaks valmistuda, sest Tartus pole väljakut, kus saaks normaalsel moel harjutada.

Eilse Levadia – Infonet mängu järel keegi kurtis, et Sportland Arenal oli libe mängida. Ma ütlen, et Tallinna meeskonnad pole libedat platsi näinud, kui pole Tartus käinud. Pidime talvel hallis kergejõustikuraja peal jooksma, mitte ei saanud jalgpalli mängida."