Sport TV
7. märts 2015, 22:38

ÕHTULEHE VIDEO | Viiendas geimis hiilanud Williams: "Oleme f***ing loomad!"

Tallinna Selver alistas võrkpalli Eesti-Läti ühisliiga poolfinaalis Pärnu klubi ja kohtub homses finaalis Tartuga. "Oli väga emotsionaalne mäng. Ma ei suutnud paigalgi seista, pidin ringi liikuma ja iga punkt tundus kas kõik või mitte midagi," kirjeldas platsil valitsenud emotsioone otsustavas geimis lausa 5 punkti toonud Lincoln Williams.

Austraallane oli nõus, et tänase mängu favoriit oli Pärnu. Kas Selver osutus paremaks, on vaieldav, ent kindlalt oldi otsustavatel hetkedel parema närvikavaga. "Ma tean, et me oleme parim meeskond sel turniiril ja kui me oma mängu mängime, võime võita keda iganes. Täna me seda tõestasimegi. Nad ei olnud piisavalt head meie peatamiseks ja teadsin, et võidame."

Williams ei olnud täna 15 silmaga Selveri resultatiivseim mängija. Et austraallase kõrvalt jagus mänguaega ka teisele diagonaalründajale Oliver Oravale, sai selle au endale Federico Marretta 18 punktiga.

Homme kohtub Selver kullamatšis Tartuga, kelle poolfinaal TTÜga kestis tund aega vähem (3:0) ning kes on saanud ka kolm tundi kauem puhata. Williamsi sõnul väsimus tänu adrenaliinile määravaks ei saa: "Me oleme f***ing loomad! See ei mängi mingit rolli. Mu keha on suurepärases vormis ja võiksin kasvõi praegu veel viis geimi otsa mängida.

Mis siis võtmepunktid on? "Servi vastuvõtt saab oluliseks, sest täna see andis mõnel kergel pallingul järele. Lisaks blokk ja kaitsemäng – kui saame palli tagasi mängu nagu täna, siis saame seda ka hästi surmata. Ja muidugi tugevad servid!" ennustab Williams.