Lionel Messi (vasakul) ja Luis Suarez.Foto: LLUIS GENE
Jalgpall
8. märts 2015, 15:39

VIDEO: Barcelona kasutas imelise Messi dirigeerimisel ära sülle kukkunud võimaluse (1)

Hispaania jalgpalli meistriliigas puksis Madridi Reali liidrikohalt FC Barcelona, kes purustas kell 13 alanud kohtumises 6:1 Rayo Vallecano.

Barcelona lähirivaal Real kaotas eile õhtul Bilbao Athleticule 0:1, mis avas Kataloonia gigandile võimaluse ise Hispaania kõrgliiga tippu ronida. Selleks oli vaja täna kodus võita 11. kohal olevat Rayot.

Kui esimesel poolajal löödi Luis Suarezi tabamuse näol vaid üks värav, siis teisel poolajal väravaluugid avanesid - meeskonnad sahistasid võrke lausa kuuel korral. Kindlasti aitas sellele kaasa tõik, et Barcelona kodustaadioni Nou Campi niigi suurel väljakul oli veelgi rohkem ruumi, sest punased kaardid teenisid nii võõrustajate paremkaitsja Dani Alves kui Rayo kaitsja Tito.

Barcelona suurim staar Lionel Messi sai enda nimele kübaratriki (kokku on sel hooajal löönud 30 liigaväravat) ning ühe resultatiivse söödu, Suarez sai kirja kaks väravat. Suurklubi kolmandaks väravalööjaks osutus keskkaitsja Gerard Pique. Rayo autabamuse eest hoolitses penaltist eelmises voorus neli värvat löönud ründaja Alberto Bueno.

Võit tõstis Luis Enrique hoolealused liidriteks, 26 mänguga on kogutud 62 punkti. Real kukkus teiseks, kuid on Barcelonast maas vaid ühe punktiga. Eelmisel hooajal Meistrite liiga võitnud Madridi klubile võivad lähemale tulla ka linnarivaal Atletico ja Valencia, kes kohtuvad 26. voorus üksteisega.


Barcelona vs Rayo Vallecano (6-1) Full... by rubin7190