Sergei Pareiko.Foto: LAURA OKS
Spordiblogi
9. märts 2015, 07:01

Nädala pluss, miinus ja ennustus | Jalgpalli vanameistrid, järve-Ott ja Rocki võidušanss

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 9. märtsi valik:

Nädala pluss: Eesti jalgpalli meistriliigas on pahatihti mänge peetud pooltühjade tribüünide ees. Tänavu liitusid liigaga Sergei Pareiko, Dmitri Kruglov, Joel Lindpere, Enar Jääger ja Raio Piiroja. Kui vanameistrid on väljakul, tekib lootus, et pealtvaatajad leiavad tee staadionile.

Nädala miinus: Ott Tänak ja Raigo Mõlder jõudsid Mehhiko MM-rallil uuele tasemele, mis viis nende tõsiusksed fännid infarktieelsesse seisu. Nimelt kihutasid eestlased järve ning nende auto uppus kiiremini kui poole minutiga. Õnneks pääsesid Tänak ja Mõlder vaid ehmatusega. Eks hiljem selgub, kui kalliks see õppetund neile osutub.

Nädala ennustus: 20 % on tõenäosus, et TÜ/Rock suudab Balti liiga poolfinaalseeria avamängus võõrsil Ventspilsi meeskonna alistada. Pigem tuleb oodata nii-öelda kasulikku kaotust ehk allajäämist kuue–seitsme punktiga. Sellest seisust võib kodus lõpuks võidusadamasse jõuda.