Marina Elias ja Denis Koreline vabakava esitamas. Foto: LAURA OKS
Talisport
9. märts 2015, 07:00

Eesti tantsupaar 20. kohal (2)

Tallinnas lõppenud juunioride iluuisutamise MMil jõudsid võõrustajate esindajatest vabakava esitama jäätantsijad Marina Elias ja Denis Koreline. 20 edasijõudnud paari seas jäädi küll viimaseks, aga kokkuvõttes edestati ikkagi seitset konkurenti.

"Eesmärk oli pääseda vabakavale ja seetõttu harjutasimegi eriti palju lühikava," ütles särtsaka uisupaari treener Lea Rand. "Eks sellepärast tundus vabakava pärast õnnestunud lühikava veidi nõrgem, aga kokkuvõttes tulid Marina ja Denis korralikult toime. Mõlema kava punktisummad on nende rekordid."

Paar sõidab koos neljandat hooaega ja on eriline selle poolest, et Marina alustas hoopis üksiksõitjana. "Otsisime toona Denisile tükk aega partnerit. Treenisin tol ajal ka üksiksõitjaid ja panin nad täiesti juhuslikult kokku!" kirjeldas Rand MMile jõudnud paari sündi.

Teekond pole olnud lihtne, sest: "Tehnika ja kõik muu on üksiksõidus hoopis teistsugune. Ümber õppida ja õpetada on raske. Kohati lööb Marinal veel üksiksõitja stiil välja, mis jäätantsus ei ole hea."