Rivo Vesik.Foto: TEET MALSROOS
Võrkpall
9. märts 2015, 07:00

Vesik kahe pallipuutega hõbemedalil

Tallinna Selver tõi ühisliiga finaalturniiriks lisajõude rannavõrkpalliäss Rivo Vesiku näol. Kahe päeva peale sai mees palli puutuda kahel korral, kui peatreener Rainer Vassiljev ta servideks sisse vahetas – Tartu poolt oli muide vastuvõtjaks mehe rannapartner Kristo Kollo.

Kahe servi eest saada kaela hooaja hõbemedal pole paha saavutus. Vesik tsiteerib vanarahvatarkust: "Põllumehed ka panevad seemne sügisel mulda ja kevadel hakkavad välja võtma. Ma ka vahepeal põllul sonkimas ei käi – võtan praegu oma medali ja lähen koju."

Vesik liitus Selveriga, sest kapten Martti Rosenblatt käis põlveoperatsioonil. Kas rannamees jääb klubile appi ka Eesti meistrivõistluste otsustavateks mängudeks? "Kui neil väga abi vaja on, võib-olla, aga pigem hakkaks ma valmistuma enda hooajaks," sõnab Vesik.

Esmalt ootab Vesik-Kollot ees kontinentaalkarika kolmanda vooru etapp, mille kaudu on võimalik jahtida Rio olümpiapiletit ning siis juba suvised Euroopa mängud Bakuus. "Mina olen kümme nädalat liival trenni teinud. Kristo tuleb saalist siis kui jõuab, aga ta saab väga kiiresti vormi, selle pärast ma ei muretse," võtab Vesik paari hetkeseisu kokku.