Tarmo TiislerFoto: TEET MALSROOS
Võrkpall
9. märts 2015, 16:26

ETV spordiajakirjanik Tarmo Tiisler näitas hiromandivõimeid (4)

Volley.ee portaali poolt korraldatud võrkpalli Eesti - Läti võrkpalli ühisliiga Final Fouri spordiajakirjanike ennustusvõistluse pani võimsalt kinni ERR-is leiba teeniv Tarmo Tiisler, kes ennustas õigesti nii finaalpaari (Tartu Bigbank - Tallinna Selver), võitja (Tartu) kui ka finaalturniiri parima mängija (Robert Täht)!

Kui volley.ee uuris Tarmo Tiisleri seotust võrkpalliga, siis selgus, et ta on pallimänguga vägagi lähedalt seotud ja seda mitte ainult tööst tulenevalt.

"Nooruses käisin seitse aastat võrkpallitrennis. Minu esimene treener oli nüüd Saaremaal tegutsev Edgar Haavik. Hiljem harjutasin 1968. aasta N. Liidu meistri, tänaseks meie hulgast lahkunud, Juhan Kalamägi käe all," rääkis Tiisler. Ja armastatud spordiajakirjanik lisas: "Side võrkpalliga on säilinud tänaseni. Vähemalt kord aastas mõnel muruväljakul ikka võrguplatsile satun."

Teist ja kolmandat kohta jäid jagama Märt Roosna ja Kalev Kruus. Mõlemad ennustasid Tartu võitu ja ka Robert Tähe valimist MVP-ks, aga pakkusid tartlaste vastaseks finaalis Selveri asemel Pärnu VK. 

Kokku osales ennustusvõistlusel 14 spordiajakirjanikku, võitja saab auhinnaks kasti karastavat jooki.