Alexis Sanchez on kõva jalgpallur, kuid tema suhted naistega on üpris problemaatilisedFoto: IAN KINGTON
Jalgpall
9. märts 2015, 17:14

KADUNUD PORNOTALENT? Kappi pugenud sõbrad filmisid Arsenali vutitähe suguakti (2)

Tšiili jalgpallikoondise ja Londoni Arsenali jalgpallistaaril Alexis Sanchezel ikka ei vea naistega. Alles see oli, kui Hispaania kaunitar Laia Grassi väidetavalt voodis jänni jäänud mehepoja maha jättis - nüüd on esinenud omapärase paljastusega ka Sancheze kunagine armuke Valentina Roth.

Rothi ja Sancheze vaheline armulugu leidis aset neli aastat tagasi ning küllap kestnuks see edasigi, kui mitte Roth 2011.a oktoobris poleks avastanud, et nende suguakti filmivad kaks kappi peitunud Sancheze sõpra!

"Ta võib olla paljude jaoks eeskuju ja Arsenali fännid võivad teda löödud väravate eest armastada, kuid mina vihkan teda ning ei andesta talle mitte kunagi, mis minuga tol õhtul juhtus," rääkis naine Tšiili meediale.

"Võib-olla on tema arvates lõbus filmida naist, kellega ta armatseb, kuid olen valmis kihla vedama, et ta oleks raevus, kui keegi teeks sama tema ema või õega."

Rothi ja Sancheze vahel oli aasta jooksul toimunud "kaheksa või üheksa" salajast seksikohtumist, kuid naise kinnitusel armastusega seal pistmist ei olnud. "Ausalt öeldes oli see alati ainult seks," tähendas ta.

Salasuhtele lõpu teinud filmimine leidis aset 2011.a oktoobris, kui Sanchez oli koondisemängude tõttu kodumaal käimas, tõsi, vigastuse tõttu ta jalgpalli mängida ei saanud, küll aga käis Rothiga vallatlemas.

"Olin alasti Alexise peal, me armatsesime, kui korraga kuulin, et kapist kostavad mingid hääled," meenutas ta saatuslikku õhtut.

"Küsisin talt, kas ta kuulis ka midagi, kuid tema pani lihtsalt käed mu kõrvade peale, üritades seda küll varjata mu juuste silumisega."

"Kuid mõned sekundid hiljem kuulsin ma kapiukse kääksatust ja nägin, et see on avatud."

"Hüppasin üles ja nägin kaht Alexise idioodist sõpra, kes seisid elutoas, näod punased ja mobiiltelefon käes. Haarasin neilt telefoni, viskasin maha ja trampisin tükkideks. Seejärel sõimasin Alexisel näo täis ja ütlesin talle, et kui ta poleks Alexis Sanchez, ei oleks temaga mitte ükski naine, sest ta on nii tavaline. Siis tormasin minema."

"Kustutasin seejärel Alexise oma elust, kuid tahan, et kõik inimesed Britannias teaksid, mis toimus. Naisi nii ei kohelda. See oli minu jaoks ikka tõeliselt alandav ning samal ajal ka paras šokk, kuna muidu oli ta alati käitunud tõelise härrasmehena."

Ometi pidas Roth vajalikuks lisada: "Võrreldes minu praeguse kallimaga on ta ikka väga keskmine. Ja tal on veel kõvasti teha, et saada täiskasvanuks."