Irina Shayk ja Cristiano Ronaldo aastal 2012.Foto: VALERY HACHE
Jalgpall
9. märts 2015, 20:35

Ronaldo endine kallim jättis jalgpallihurmuri piinlikusse olukorda (1)

Viis aastat paar olnud vutiässa Cristiano Ronaldo ja Venemaa modelli Irina Shayki armulugu on läbi ning nüüd on Shayk andnud Hispaania ajakirjale Hola intervjuu, kus ta jalgpallihurmurist kõige paremat muljet ei jäta.

Shayk maalis sõnade kaudu pildi oma ideaalmehest ja arvatakse, et negatiivsed kommentaarid käivad ülisuure tõenäosusega just Madridi Reali staari kohta. "Minu ideaalmees on truu, aus ja džentelmen, kes teab, kuidas naisi kohelda. Ma ei usu meestesse, kes teevad meid õnnetuks, sest nad on poisikesed, mitte mehed," rääkis 29aastane kaunitar.

"Ma arvasin kunagi, et olen ideaalse mehe leidnud, aga kahjuks ei osutunud see tõeks. Ma arvan, et naine tunneb end inetuna, kui ta seisab vale mehe kõrval. Ma olen end inetu ja ebakindlana tundnud," lisas ta.

Kaks aastat järjest FIFA poolt maailma parimaks mängijaks valitud Ronaldo on alates jaanuaris kulmineerunud lahkuminekust hoidnud vaoshoitumat joont. "Pärast viit aastat, jõudis minu suhe Irina Shaykiga lõpuni. Leidsime, et just nüüd on aeg see samm astuda. Soovin Irinale edaspidiseks võimalikest suurimat õnne," teatas ta jaanuaris.