Manchester United - Arsenal 1:2Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
9. märts 2015, 23:43

GALERII | Danny Welbecki värav kukutas Old Traffordil Manchester Untiedi!

Louis van Gaal ütles, et Danny Welbeck ei ole Manchester Unitedi jaoks piisavalt hea. Täna maksis ründaja kätte, kui tema väravast võttis Arsenal esimest korda pärast 2006. aastat Old Traffordil 2:1 võidu!
23:58

Aitäh jälgimast, värvilisi unenägusid!

23:57

Ja siia lõpetuseks veel üks mõttetera: Louis van Gaal pole parem kui David Moyes! Küll aga õhkub hollandlasest suuremat autoriteeti ning kogukam on tema palganumbergi ja seetõttu saab ta aega, et Manchester United oma käe järgi üles ehitada. Ja kui see õnnestub, miks mitte juba tuleval hooajal, siis hoidke konkurendid piip ja prillid!

23:55

Kas on õige, et Danny Welbeck, Manchesterist pärit poiss, tähistas väravat oma endise koduklubi vastu? Absoluutselt!

Kui mängija lahkub klubist oma initsiatiivil, võiks tal olla endise leivaisa osas teatud austus (käesoleva paari kohta käis näiteks Robin van Persie ja Arsenali võrdlus) ent Welbeck aeti Unitedist minema. Kui ta ei hõõruks seda väravat punastele kuraditele nina alla, oleks tegu karjuva ebaõiglusega või tavatu härrasmehelikkusega.

23:50

Wembley staadionil toimuvate poolfinaalide paarid on järgnevad:

Bradford City või Reading vs Arsenal
Aston Villa vs Liverpool või Blackburn Rovers

23:45

Ja Manchester Unitedi toetajatele tuleb öelda vaid: mida muud te ootasite? Arsenal läks mängu teenitult juhtima, Wayne Rooney lõi küll kohe vastuvärava, ent edasi olid Unitedid ideed otsas.

Inglismaa liigas esinelikukohast unistavale klubile ei ole kohane, et viimased 20 minutit on ainus relv endne mänguplaanis Teitur Thordarsoni raudvaramust päris liigutus: pikk pall ette ja kui hästi läheb, siis saavad meie tornid selle kätte.

23:40

Ja egoistlik käitumine Januzajilt nagu ka karistusalas pikali visates, noor belglane võtab liiga palju enda peale ja kaotab pidevalt palli. Nõnda on mäng ka läbi ja Arsenal võidab esimene mängu Old Traffordil pärast 2006. aastat!

23:38

Cazorla pealelöök veereb tagapostist mööda. Minuti jagu on veel Unitedil võimalust!

23:36

Unitedi mänguplaan on kohutavalt lihtne: pikk pall ette Fellainile ja siis vaatame edasi. Nõmme Kalju võib eduseisus olles Tarmo Neemeloga sellist taktikat kasutada, mitte maailma populaatseim jalgpalliklubi!

23:35

Neid on viis!

23:34

Louis van Gaal on oma mugava tooli jätnud ja luurab tehnilise ala joonel. Algavad lisaminutid!

23:32
Viljar Voog



Siin Oliveri esimene sukeldumiskaart, mis saatis väljakult Di Maria.

23:31

Ja Januzaj saab sukeldumise eest vea karistusalas! Taas kord hiilgav otsus Oliverilt!

23:26

Kui enne mängu reklaamiti tänast kohtumist kui 11 tiitlit 11 vastu, siis nüüd on Unitedi ees 10 minutit 10 mehega.

23:25

Rooney karistuslöök 20 meetrilt lendab üle värava, kuigi Fellaini oli tagapostis markeerimata. Kaptenilt veidi rutakas otsus.

23:24

Jah, täna õhtul ja hommegi leidub neid, kes väidavad, et Di Maria saadeti dušši alla liialt kergelt, aga siin on küsimus juba mängija intelligentsis - kohtunikule ei tohi anda isegi võimalust tagatasku kallale minna. Argentiinlane haaras Oliveri tähelepanu saamiseks kohtuniku särgist ja saab ainult end süüdistada!

23:21

Michael Oliver annab Angel di Mariale sukeldumise eest kollase ning vaidlemise eest punasegi! Munagega otsus kohtuniku poolt ja pole salata, asja eest!

23:19

Ja Loius van Gaali viimane liigutus on Rojo pingile, Januzaj mängu - Radamel Falcao jääb taas mängust eemale.

Vahetab ka Arsenal, Welbeck platsilt ära ja Giroud tuleb tema asemel platsile. Ründaja saab valju vilet, aga miks? Oli see ju United, kes hindas, et ta pole nende jaoks piisavalt hea.

De Gea hiilgetõje hoiab mänguseisu 2:1 peal.

23:17



Nõnda läks Arsenal 2:1 juhtima. Chris Smallingul oli ründaja järel spurtimisest kops koos.

23:15

"Rün-na-ta! Rün-na-ta!" skandeerivad Unitedi fännid. Poolajal tehtud kaks vahetust teevad klubi kaardipaki aga üpris õhukeseks.

23:12

Vabandust, söödu andjaks oli siiski Antonio Valencia.

Loe rohkem