Gert Dorbek ja Rocki peatreener Gert Kullamäe. Põnevat juttu kuulab pealt hiiglaslik Joosep Toome.Foto: MARI LUUD
Korvpall
10. märts 2015, 16:09

Gert Dorbek homme Ventspilsi vastu ei mängi, teised peavad kastanid tulest välja tooma

Tartu Ülikool/Rock peab homses korvpalli Balti liiga poolfinaali avakohtumises Ventspilsi vastu läbi ajama ilma tagamehe Gert Dorbekita, kellele teeb muret kaelast alguse saanud närvivalu.

"Kahju, et ta ei saanud meiega kaasa sõita, aga mis seal ikka, teistele langeb selle võrra suurem koormus. Õnneks meil tagaliinis mehi on, kes saavad abistada. Selles mõttes oleme Ventspilsiga sarnased, et armastame mängitada paljusid mehi," ei näinud Rocki peatreener Gert Kullamäe enne kohtumist paanitsemiseks põhjust.

Puudujaid võib olla ka Ventspilsil. Veerandfinaalseerias Tampere Pyrintö vastu ei teinud kaasa nende kaks põhimeest ehk ameeriklane Troy Barnies ja kogenud lätlane Akselis Vairogs ning nende platsile jooksmine on ka homme kahtluse all.

Häid tegijaid Ventspilsil muidugi jätkub, nii pidas Kullamäe ohtlikuks kreeklasest mängujuhti Nikos Gikast, kes tuli Läti sadamalinna Saloniki Arisest. Lisaks annab klubile kogemusi Läti koondise veteran Kristaps Janicenoks, korvi all möllab tugev keskmängijatepaar Jerai Grant - Martins Meiers.