Espoo Bluesi jäähokimeeskonna koduhalliks on Helsingi kesklinnast paarikümneminutilise bussisõidu kaugusel asuv Barona Areena.Foto: Ott Järvela
Jäähoki
11. märts 2015, 10:06

FOTOD | Eesti hokimeeste Liiviku ja Rooba koduklubi Espoo Bluesi koduhall ja vinge riietusruum! (1)

Soome jäähoki kõrgliiga põhiturniiril on veel kõigil klubidel üks mäng pidada (neljapäeval), kuid juba praegu võib tõdeda, et Eesti hokimeeste Siim Liiviku ja Robert Rooba klubi Espoo Bluesi koduhalli maagiale saab vastu vaid tiitlikaitsja ja põhiturniiri võitja Oulu Kärpät.

Kodumängudelt kogutud punktide arvestuses on Blues põhiturniiri teine meeskond. 30 mängust võideti normaalajal 18 ja lisaajal 5, kaotusi saadi normaalajal ainult 4 ja lisaajal 3. Kogutud 67 punktiga jäädakse alla vaid Kärpät'e saagile.

Mis imevägi on teinud Bluesis Soome kõrgliiga paremuselt teise koduväljaku-meeskonna? Õhtuleht käis paari nädala eest Bluesi kodumängu kaemas ja sai muuhulgas sisse kiigata ka meeskonna riietusruumi, mis on Liiviku hinnangul oma kompaktsuse ja läbimõelduse kõrgliiga üks paremaid. Vaata fotosid!

Blues kaotas eile põhiturniiri eelviimases voorus võõrsil 2:4 JYPile ja on tabelis viiendal kohal. Viimases voorus kohtutakse neljapäeval SaiPa-ga. Et tagada koht kuue parema seas ja vabastus 1/8-finaalist, võib Blues kohtumise kuni kahe väravaga kaotada. Kui läheb hullemini, võidakse langeda ka seitsmendaks.