TTÜ võrkpallimeeskond, keskel Kusti Nõlvak (nr 7).Foto: Teet Malsroos
Spordivaria
11. märts 2015, 16:08

VIDEO: TTÜ võrkpallihurmurid kutsuvad kiirkohtingule!

Esmakordselt Eestis sõidab 20. märtsil Tallinna lähistel ringi speed-date buss, kuhu kõik vallalised on oodatud meelt lahutama ja mõnusas õhkkonnas tutvust sobitama. Tegemist on üritusega, mida iseloomustavad märksõnad lõbus ja vahva. Seda tõestab ka asjaolu, et õhtut juhib tuntud koomik Louis Zezeran.

Bussirahvaga suhtlemine toimub kiirkohtingu reeglite kohaselt ning igal osalejal on võimalik tutvuda 12 erineva inimesega, igaühega 4 minuti jooksul. Põnevaks teeb asjaolu see, et need 12 paarilist loositakse endale ise. Kokku osaleb üritusel 24 meest ja 24 naist.

Uudse üritusega on liitunud ka TTÜ võrkpallurid, kes on kindlad, et üritus saab olema põnev. Meeskonna kapten Kusti Nõlvak räägib, et põhjus, miks nemad üritusega liitusid, on fakt, et tegemist on Eestis täiesti uudse asjaga.

„Kuna ürituse kandev idee on pakkuda inimestele võimalust toredaks ajaveetmiseks, siis tuligi otsus üritusel kaasa lüüa. Hea nali stand-up comedy näol ja võimalus tutvuda uute inimestega, on midagi sellist, mis kutsub osalema. Tuleb ikka oma silmaga üle vaadata need uudsed üritused, mis Eestis toimuvad," rääkis Nõlvak. „Pealegi on vahva korra aeg maha võtta ja mõtted hetkeks võrkpalli juurest eemale saada," sõnas Nõlvak.

Eesti võrkpallihooaeg veel käib ja ka TTÜ meeskond pole palli nurka visanud. Eesti-Läti ühisliigas võideti möödunud nädalal kolmas koht, ees on veel Eesti meistrivõistlused. Eesti parim võrkpallimeeskond selgitatakse välja juba aprillikuus ja TTÜ võrkpallimeeskond sihib kõrgeimaid kohti.