Kas Tartu meeskonnal jätkub pärast ühisliiga triumfi uueks katsumuseks vajalikku särtsu?Foto: TEET MALSROOS
Võrkpall
12. märts 2015, 14:44

Võrkpalliliigas alustatakse veerandfinaalidega (15)

Täna algavad kolme võiduni mängitavad Eesti võrkpallimeistrivõistluste veerandfinaalseeriad. Kohtuvad Pärnu - Järvamaa ja Tartu Bigbank - Rakvere.

Nii Tartu kui ka Rakvere tulevad mängima hea emotisooni pealt. Tartu võitis  nädalavahetusel Eesti-Läti ühisliiga, Rakvere andis aga tolle sarja veerandfinaalis tugeva lahingu põhiturniiri parimale TTÜ-le. „Loodan, et hea mänguvorm pole kadunud ja suudame ühisliiga võitjale osutada väärilist vastupanu," rääkis Rakvere peatreener Urmas Tali volley.ee-le.

Sel hooajal on kohtutud neljal korral ja seni on alati jäänud peale Tartu. Peatreener Andrei Ojamets: „Schenker liiga võitmine andis meile hea emotsiooni ja loodan väga, et läheme sama hooga edasi."

Pärnu seevastu pidi leppima ühisliiga finaalturniiril 4. kohaga. „Pärast eelmise nädalavahetuse ebaõnnestumist on kõigi meeste motivatsioon ja tahtmine kõrge. Järvamaad ei tasu alahinnata – nende meeskonnas on mitu suurte kogemustega ja väga heal tasemel mängijat. Loodame seeria kolme mänguga lõpetada," ütles Pärnu kapten Andrus Raadik.

Siingi on hooaja seniste mängude seis 4:0, juhib Pärnu. „Selge, et Pärnu on favoriit, aga kui välja jätta ühisliiga esimene mäng, oleme teinud nende vastu korralikud esitused. Mehed on tahtmist täis ja lähevad võitlema," sõnas Järvamaa peatreener Villi Vantsi.

Pärnus alustatakse kell 19 ja Tartus tund hiljem.