Kergejõustik

Kõrgushüppaja Anna Iljuštšenko treener Gaspar Epro viib uudse analüüsiga tulemused uuele tasemele (5)

LISA KOMMENTAAR

harry14. märts 2015, 15:04
.. no analüüsiga ei te mitte essugi... vaja ikka trenni teha peaga ja julmalt rohkem kui siiamaani. Hetkel küll ilueedide punt
just14. märts 2015, 18:24
rammust maatoitu ja põllal rassimist - siis tulevad jõud ning tulemused
Nojahh13. märts 2015, 12:34
Ja meie kuulsusrikkad kommenteerijad on ikka kõikse targemad??? Arumaisaa, miks te kõige selle tarkusega veel siin kükitate, mitte pole maailma tipus ilma tegemas?
Hakkab peale!13. märts 2015, 11:12
Esialgu pole veel midagi ette näidata. Igaüks võib hakata täna Gerd Kanteri treeneriks ja siis öelda, tuletada ja järeldada teab mida. Las ikka poiss võtab mõne 195 cm hüpanud noormehe või 175 cm hüpanud neiu ja viib MM-ile või Om-ile siis saab järeldada mis mees on. Esialgu samasse punti kui ülejäänud meie tunnustatud ja lugupeetud teoreetikud!!
Küllaltki 13. märts 2015, 09:50
mõttetu ajaraiskamine. Parim abivahend on kogenud treeneri silm tehnika vajakajäämisi fikseerima ning korrigeerima. Taolise kohmaka süsteemiga pole midagi peale hakata, sest iga hüpe võib olla erinev just pisinüansside tõttu. Kõrgushüpe pole mingi kosmoseteadus, kui tehnika põhialused on omandatud. Loeb ikka võimekus kiirelt ja rütmiliselt hoojooksult tõukejald õigesse kohta äratõukeks õige nurga all maha panna ning üle lati lennata. Hüppevõime, kiirus ja tugev pöid on edu aluseks. Kõik see muu on ainult kamarajura.
Epro võiks siis filmida ka meie naissuusatajaid , kes teistest 10 km peal 2 km jagu maha jäävad. Mis sellest siis tolku oleks?