Levadial on kahe vooru järel tabelis kaks viigipunktiFoto: MATI HIIS
Jalgpall
14. märts 2015, 20:25

GALERII: Levadia jäi ka Sergei Pareiko naasmismängus võiduta (1)

Eesti jalgpalli meistriliigas pole tiitlikaitsja Tallinna Levadia kahe vooruga võiduarvet avada suutnud - esimeses mängus Infonetiga 0:0 viigistanud Marko Kristali hoolealused ei suutnud täna enamat 1:1 viigist Narva Transiga.

Kohtumine oli märgilise tähendusega seetõttu, et esimest korda 14-aastase vahe järel võis koduses kõrgliigas mängimas näha Eesti koondise puurilukku Sergei Pareikot, kes otsustas tänavuseks hooajaks selga tõmmata Levadia särgi.

Paraku Pareiko naasmine kõige edukamaks ei osutunud - kuigi Siim Luts viis Levadia 15. minutil juhtima, suutsid külalised 70. minutil Vitalijs Zilsi tabamusest viigistada. Levadia üritas viimastel minutitel võitu koju viia lausa neljamehelise ründeliiniga, kuid lõpuks oli võiduväravale lähemal hoopis Trans, kui Vladislav Fjodorovi viimase minuti pealelöök napilt posti kõrvalt mööda veeres.

Kahe vooru järel juhivad täiseduga Nõmme Kalju, FC Flora ja Sillamäe Kalev, Transil on tabelis 4, Pärnu linnameeskonnal 3, Levadial 2 ja Infonetil 1 punkt. Tartu Tammeka, Viljandi Tulevik ja Paide linnameeskond on kaotanud mõlemad oma senised mängud.