Video: Martin Šmutov
Sport TV
14. märts 2015, 20:22

VIDEO ja GALERII: vahetusmees lõi kübaratriki ja tõi Pärnule võidu (1)

Meistriliiga uustulnuk Pärnu linnameeskond sai tänu Taavi Lauritsa viimase kaheksa minuti jooksul vormistatud kübaratrikile jagu Tartu Tammekast 4:2 (46. Kristen Saarts, 82., 83., 90+4. Taavi Laurits - 8. pen. Kristjan Tiirik, 67. Martin Hurt).

Nii Tartu kaitsja Jürgen Lorenz kui peatreener Indrek Koser sõnasid, et pettumus on küll suur, kuid hooajal on järel veel 34 mängu, seega tuleb teha vajalikud parandused ning selgunud pole veel midagi.

Jürgen Lorenz mängust: "Pettumus on suur, kaks korda ette minna ja siis mäng 2:4 kaotada on tõesti väga suur pettumus. Neljas tuli küll selle pealt, et läksime kolmandat väravat tagasi lööma, sealt löödi veel kontraga ära ja kõik."

Võtmemomentidest: "Esimene ja kolmas värav tulid läbisöödust, teise värava ajal lasime vastase liiga vabalt kasti meie vahelt, et kindlasti peame kaitseliiniga kõvasti tööd tegema, ei tohi lasta edaspidi nii lihtsalt neid sööte meie vahelt lükata."

Indrek Koser emotsioonidest: "No ei ole väga head, et 2-1 pikalt juhtida ja siis 2-4 kaotada, läks seekord paraku niimoodi. Praegu ei oska 100 % öelda, et mis või kus see kõige suurem viga oli. Peab mängu üle vaatama, analüüsima ja proovima edaspidi neid vigu vältida."

Koser Kristjan Tiiriku vahetusest: "Kristjan tõmbas endal kubeme ära, et kui tõsine see vigastus on, selgub lähipäevil, praegu ei oska veel öelda."