Stephen Curry tegi endale hea mängu näol ka ise ühe sünnipäevakingi.Foto: AP / Scanpix
Korvpall
15. märts 2015, 10:14

Stephen Curryle kingiti sünnipäevaks elu "kõige hullumeelsem" tort

Korvpalliliiga NBA tänavuse hooaja üks staare, liiga liidri Golden State'i mängujuht tähistas läinud ööl stiilselt oma 27. sünnnipäeva, vedades koduklubi 125:94 võiduni New York Knicksi vastu.

Reedel mängus Denveriga puhkepäeva saanud Curry kogus 25 punkti ja 11 korvisöötu, tabades 10 kolmepunktiviskest 6. Terve meeskonna samad numbrid olid vastavalt 34 ja 19, tiimi rekordist (21 tabavat kaugviset mängus) jäädi vaid natuke maha.

Pärast mängu külastas riietusruumis Curryt Carolina Panthersi treener Ron Rivera, kes kinkis korvpallurile ameerika jalgpalli särgi numbriga 30. Aga see - Curry enda ja meeskonna suurepärane mäng, jalgpallisärk - polnud kingituste poole pealt veel sugugi kõik.

Ühe minutilise vaheaja jooksul võtsid fännid üles laulu "Happy Birthday". Enne mängu ootas teda riietusruumis aga tort, mis kujutas endast all-star nädalavahetuse kolmepunktiviske võistluse võidutrofee ja Under Armouri tossude hübriidi.

"See on kõige hullumeelsem tort, mille olen kunagi saanud," naeris Curry.

Peatreener Steve Kerr võttis mängu kokku oma vaatenurgast: "34 korvisöötu 9 pallikaotuse vastu - see on treeneri unistus!"