Lewis Hamiltoni (vasakul) intervjueerib Arnold Schwarzenegger ise.Foto: Reuters / Scanpix
Vormel 1
15. märts 2015, 11:03

Hamilton Schwarzeneggerile: "Arvasin, et olete pikem!" (3)

Vormel 1 MMi avaetapi järel intervjueeris poodiumil vormelipiloote Arnold Schwarzenegger isiklikult ning võitja Lewis Hamilton pöördus vormelijutu juures ka Arnoldi poole: "Arvasin, et olete pikem!"

Ta lisas: "On võimas tunne taas võita, aga sama äge on siin koos teiega olla. On suurepärane tunne evida jällegi võiduvõimelist autot. Nick (teisena lõpetanud Nico Rosberg - toim) oli terve sõidu jooksul väga kiire. Ma ei teadnud täpselt, kui palju kulub kütust ja kui hästi peavad vastu rehvid ning see oli paras väljakutse."

Ka Rosberg oli teise kohaga rahul, sest Mercedes võttis kaksikvõidu. "Meeskond on meile valmistanud jahmatavalt head autod, selle eest suur aitäh. Lewis sõitis kui maailmameister, mina andsin oma maksimumi. Tähtis oli vältida vigu, sest siin on füüsiliselt ja vaimselt nõudlik rada."

Kolmanda koha mees Sebastian Vettel oli rahul sellegagi, et tüüris Ferrari oma esimeses sõidus selle tiimi eest kohe poodiumile. "See pole küll võit, kuid pärast kohutavat eelmist hooaega see tundub võiduna."