Sebastian Vettel oli Austraalias kolmas.Foto: LaPresse/Photo4
Vormel 1
15. märts 2015, 22:31

Hapud viinamarjad? Vettel arvab, et F1 hooaeg on juba läbi (1)

Aastatel 2010-2013 neli maailmameistritiitlit võitnud Sebastian Vetteli sõnul on Mercedes meeskond teinud suurepärast tööd ning nende vahe teiste tiimidega on veelgi suurenenud.

Mercedese piloodid valitsesid juba eelmist hooaega (19 sõidust võitsid 16, 18 etapil triumfeerisid kvalifikatsioonis), kui maailmameister Lewis Hamilton ja Nico Rosberg kokkuvõttes kaks esimest olid. 2015. aasta hooaeg algas samas rütmis, kui Hamilton Austraalia GPl võidu võttis ja Rosberg finišijoone teisena ületas.

Kahe hooaja vahel Red Bulli masina Ferrari vastu vahetanud Vetteli arvates tegid Mercedese piloodid ja meeskond imelist tööd. "Nad on favoriidid. Mercedes oli juba eelmine aasta teistest parem ning tänavu on nad seda vahet vaid suurendanud," rääkis sakslane.

Red Bulli tiimi juhi Christian Horneri arvates tuleb iga selle aasta etapp üpriski igav, sest vähemalt võitja meeskond on juba ette teada. "Tänase sõidu tulemusena on nad igal GPl kaks esimest. Probleem on, et vahe teistega on nii suur ja ma ei usu, et see oleks F1-sarjale kasulik."