Gregor Arbet oli Kalevi resultatiivseim.Foto: TAIRO LUTTER
Korvpall
16. märts 2015, 10:51

VIDEO: Kalev/Cramo võitleb play-offi pääsemise nimel

Korvpalli VTB Ühisliigas kohtus Eesti meisterklubi BC Kalev/Cramo võõrsil Nymburkiga, juhtis poolajaks uskumatutena näivate numbritega 60:34, võitis 92:73 ja jätkab võitlust play-off'i koha eest.

Alar Varraku juhendatavad alustasid mängu hästi ning ühel hetkel tundus, et kõik, mis korvi poole teele saadetakse ka sisse kukub. Näiteks kogus Gregor Arbet esimese poolajaga 19 punktiga (sealhulgas kolmepunktivisked 6/5).

Esimese poolajaga viskas Kalev tervelt 60 punkti, lastes Nymburkil visata vaid 34 silma. Kolmanda veerandaja lõpuks suurendati vahet veelgi, lausa 29 punktini, mis lubas kohtumisel rahulikult lõpuni kulgeda.

Eesti meistrite resultatiivseim oli 24 punktiga just Arbet, Scott Machado ja Keith Benson viskasid vastavalt 15 ja 13 punkti, samuti andis Machado 12 resultatiivset söötu. Nymburki parim oli 14 silmaga Garret Stutz.

Kalevil on nüüd 10 võitu nagu ka Riia VEFil, Saraatovi Avtodoril ja Astanal, see nelik asub kohtadel 7.-10. Ent VEFil ja Avtodoril on 12, Kalevil ja Astanal 14 kaotust ehk kahel esimesel jääb pidada veel 8, kahel viimati nimetatul 6 mängu.

Mängu tipphetked: