MINEK: Gustavo PoyetFoto: Scott Heppell
Jalgpall
16. märts 2015, 17:39

Inglismaa kõrgliigas sai neljas peatreener sule sappa

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on käimasoleval hooajal vallandatud neli peatreenerit - Neil Warnocki (Crystal Palace), Alan Irvine'i (West Bromwic) ja Paul Lamberti (Aston Villa) kurba saatust pidi täna jagama Sunderlandi senine loots Gustavo Poyet.

Poolteist aastat tagasi ametisse nimetatud Poyetile sai saatuslikuks Sunderlandi kehv mänguvorm, "tänu" millele ollakse tabelis langetud 17. kohale ning väljalangemistsoon on vaid ühe punkti kaugusel. Meeskond on võitnud viimasest 12 kohtumisest vaid ühe ning pärast laupäevast 0:4 kodusauna Aston Villalt otsustas klubi juhtkond, et aitab küll ning Poyetile anti teada, et tema teeneid enam ei vajata.

Poyeti mantli peaks ennustuste kohaselt pärima viimati Serbia koondist juhendanud Dick Advocaat, kelle suureks sooviks olla end Premier League'is proovile panna. Spekuleeritakse ka Sam Allardyce'i nimega, kes on küll hetkel ametis West Hami juures, ent Londoni klubi viimase aja kehv mänguvorm olevat "Suure Sami" jalgealuse seal üpris tuliseks ajanud.