Monaco ja Atletico pääsesid veerandfinaaliFoto: VALERY HACHE
Jalgpall
18. märts 2015, 00:33

GALERII: Arsenalil jäi edasipääsust üks värav puudu, mulluse finalisti Atletico päästsid penaltid (2)

Meistrite liigas selgusid täna järjekordsed veerandfinalistid. AS Monaco kaotas küll kodus 0:2 Londoni Arsenalile, kuid tänu võõrsil löödud väravate reeglile (avamäng Londonis võideti 3:1) pääseti siiski edasi; mulluse finalisti Madridi Atletico ja Leverkuseni Bayeri vaheline kaheksandikfinaal otsustati aga hoopis penatiseeriaga. Selle võitis 3:2 Atletico ja nii edasi Hispaania klubi.
00:32

Stefan Kiessling lööb aga Leverkuseni viienda lööjana üle ning see tähendab seda, et penaltiseeria 3:2 võit viib veerandfinaali mulluse finalisti Atletico!

00:30

Fernando Torres ei eksi! 3:2

00:30

Gonzalo Castro ei eksi! 2:2

00:30

Koke löögi tõrjub Leverkuseni väravavaht Bernd Leno! 2:1

00:29

Ömer Toprak lööb üle! 2:1

00:28

Mario Suarez ei eksi! 2:1

00:27

Simon Rolfes vastab samaga! 1:1

00:27

Griezmann lajatab palli lati alla! 1:0

00:26

Hakan Calhanoglu lööb keskele ja Oblak tõrjub! 0:0

00:25

Raul Garcia lööb üle! 0:0

00:24

Löömist alustab Atletico!

00:20

Ning Atletico - Leverkuseni kaheksandikfinaalis otsustabki edasipääseja penaltiseeria!

00:19

Monaco poolkaitsja Geoffrey Kondogbia:

"Keeldusime mängimast. Arsenal tegi hea alguse ning pärst esimest väravat jäime surve alla. Kuid pääsesime edasi ja see on ainus, mis loeb. Proovime sama edukalt jätkata, kuid loodetavasti ei loosita meid veerandfinaalis kokku Paris St Germainiga."

00:15

Teisel lisaajapoolel on nii Atletico kui ka Leverkusen pisut aktiviseerunud, kuid seis ikka 1:0 väljakuperemeeste kasuks. Kolm minutit veel ja penaltid.

00:13

Monaco poolkaitsja Nabil Dirar:

"Me andsime endast kõik. Arsenal tuli siia, et edasis pääseda ning meie seis kiskus 0:2 taha jäädes päris tuliseks, kuid suutsime olla tugevad. Arsenal tegi hiilgava mängu, kuid õnnitlused meeskonnakaaslastele, meie pääsesime edasi!"

00:07

Arsenali teise värava autor Aaron Ramsey:

"Jah, ma arvan küll, et see oli kasutamata võimalus. Tavaliselt oleme selles faasis alati kokku läinud kas Müncheni Bayerni või FC Barcelonaga, kuid nüüd uskusime - vähimalgi määral alahindamata Monacot - et meil on hea võimalus edasi pääseda. Kuid esimese mänguga tegime enda seisu raskeks. Taas jäi pisut puudu."

00:02

Atletico ja Leverkuseni mängus on lõppenud lisaaja esimene pool ja mingitest arengutest raporteerida ei ole. Tundub, et mõlemad ootavad juba penalteid.

00:00

Arsenal kaitsja Per Mertesacker:

"Parem meeskond läks edasi. Monaco vääris seda, sest nad mängisid esimeses mängus meist märksa paremini. Meie mängisime täna hästi, kuid avamängust jäänud vahe oli nii suur, et meie tänasest mängust enam ei piisanud. Me üritasime küll kuidas oskasime ning tegelikult oleks me võinud ka rohkem väravaid lüüa kui need kaks."

"Monaco vääris edasipääsu ja meil pole vastuväiteid. Nad tekitasid meile Londonis kõvasti probleeme. Tuleb nentida, et esimene mäng jääb kripeldama."

23:49

Atletico - Leverkuseni mängus on lisaaeg alanud.

23:40

Atletico - Leverkuseni kohtumise normaalaeg lõppeb kodumeeskonna 1:0 eduseisul, see täehdnab aga seda, et järgneb 2x15 minutiut lisaaega. Kui ka selle jooksul rohkem skoori ei tehta, järgnevad penaltid.

Loe rohkem