Video: Aldo Luud
Sport TV
17. märts 2015, 21:18

ÕHTULEHE VIDEO | Tanel Sokk: "Väike lootus tekkis, aga andsime edu liiga kergelt tagasi." (1)

Tartu Ülikool/Rocki tagamängija Tanel Sokk tunnistas, et Balti liiga poolfinaalmatšis Ventspilsiga ei läinud täna kahe kohtumise kokkuvõtvat tulemust silmas pidades enam mänguks.

"Arvan, et esimene mäng ei peegeldanud päris õiget jõudude vahekorda. Turniirisüsteem soosib seda, et sa ei tohi sisse lasta minutitki mõõna. Esimeses mängus tuli alguses kohe 8 punkti vahet sisse ja teine spurt lõpus – nendel perioodidel tuli 25st 20. Kui me oleks Ventspilsis samamoodi võidelnud nagu täna, küllap tulnuks sealt ka veidi meeldivama tulemusega tagasi. Aga nagu nad täna tõestasid, sai edasi õige meeskond," võttis Sokk matši kokku.

Miks Ventspilsis ei tulnud niisugust võitlust nagu te ise tahtnuks? "Eks oleme omavahel seda riietusruumis arutanud, treenerid olid nõutud ja mängijad olid nõutud – see küsimus jääb mul praegu vastamata."

Täna oli 25 silma juba raske tagasi mängida? "Alguses saime ette ja teise poolaja alguses ka, väike lootus tekkis, aga andsime selle eduseisu liiga kergelt tagasi. Kahe mängu kokkuvõttes täna enam mänguks ei läinud. Teisel poolajal olid nad juba väga kindlad." Mitme punktiga tulnuks edasipääsulootuse säilitamiseks Soku hinnangul poolaeg võita, vaata juba videost!