Norbert HurtFoto: STANISLAV MOSHKOV
Jalgpall
18. märts 2015, 14:39

Flora peatreener Norbert Hurt eelistas virmalisi jalgpallile (1)

Eile Eestimaa vallutanud virmalised võlusid ka Tallinna FC Flora peatreeneri Norbert Hurda, nii et ta eile õhtul palju Meistrite liigat vaadata ei saanudki. "Mul olid ikka prioriteedid paigas, eelistasin loodusnähtust. Jalgpall eest ära ei jookse," möönas ta, et Arsenali kaotusmäng jäi laias laatus nägemata.

Hurt muigas, et virmalisepoiss võiks ka laupäeval kell 16.30 algavat Flora ja Sillamäe Kalevi vahelist mõõduvõttu vaatama tulla. Kahe vooru järel on mõlemal klubil koos kuus punkti ning mäng tõotab tulla pingeline.

"Sillamäe põhimõtted tunduvad eelmise aastaga sarnased, näen seda, et rünnak on neil kiire ja agressiivne, mängivad palju kontrarünnakutele. Keskkaitsjad on tugevad ning meie peame õhuvõitluses tähelepanelikud olema. Samuti löövad nad tsenderdustest ja nurgalöökidest korralikke väravaid. Nad mängivad sama skeemi, mis eelmisel aastal ning on suutnud uued mängijad sellega kohandada," selgitas Hurt.

Flora alistas esimeses mängus 3:0 Viljandi Tuleviku, teises 2:0 FC Infoneti. Ometi on Hurt hooaja eduka alguse kohta napisõnaline.

"Me pole veel leidnud jõudu ja teravust, mida soovime näha, pigem oleme vastased muudmoodi üle mänginud," kommenteeris ta. Ühe positiivse tõigana näeb ta Enar Jäägeri panust. "Tal on hea natuur ja kvaliteet. Noortel mängijatel on suur au mängida tema kõrval ning ta pakub loomulikult palju uut," sõnas ta.