Sepo SeemanFoto: ALDO LUUD
Jalgpall
18. märts 2015, 15:17

Sepo Seeman: Raio Piiroja on superstaar! (3)

Pärnu Endla teatri armastatud näitleja Sepo Seeman rääkis kaaslinlase Raio Piiroja lahkumismängu eel, mida talle ja teistele pärnakatele Piiroja tähendab.

„Ta on ikkagi Pärnu jaoks superstaar ja väga mitte-eestlaslikult keevaline," iseloomustas Seeman. „Ma näen, kuidas tema tagasitulek elavdab kogu Pärnu elu sportlikus mõttes. See, et ta on kalur, meenutab nagu mingit Kanada ääremaa koguperefilmi pühapäeval kella 15 paiku, kus kõik mängivad hokit ja kodumeeskond hakkab kaotama, kõik nutavad ja siis ikkagi võidetakse mingeid ülbeid proffe. Praegu pumbatakse kohalike vahenditega samamoodi üles Pärnu jalgpallielu," rääkis näitleja värvikalt.

„Raio on selline staar, keda naljalt muna- või vorstijärjekorras ei kohta, ju ta on enamus ajast merel. Minagi nägin teda üle pika aja nüüd Pärnu Linnameeskonna esitlusel. Mul ei ole temaga palju kokkupuuteid olnud, kunagi sõime tema isaga Märjamaa tanklas hot dog'i," muigas Seeman.

Endla teatri näitleja tunnistas, et Piiroja lugu paneb mõtlema ka selle peale, kui palju tuleb endast anda, et tippspordis läbi lüüa.

„Raiol pole ju veel mingit erilist vanust, aga juba loobub tippspordist, mis näitab, kui raske see tegelikult on. Noored kutid tulevad peale," lausus Seeman.