Tallinna Infoneti poolkaitsjal Nikolai Mašitševil kästi väljakult lahkuda, sest tema särgilt koorus trükikoja praagi tõttu number maha. Foto: Mati Hiis
Jalgpall
18. märts 2015, 16:07

Infonet saatis praaksärgid kontrolli. Skiperski: Loodame, et sellist asja enam ei juhtu! (4)

Reedel Eesti jalgpalli meistriliigas Tallinna FC Flora ning Tallinna FC Infoneti vahelises kohtumises juhtunud seik, kus Nikolai Mašitsevi särgile trükitud nimi ja number rõivalt maha koorusid ning mees pidi riietusruumi lahkuma, sundis FC Infoneti praaksärgid välja vahetama.

"Särgitootjad vabandasid meie ees väga ning tõdesid, et see ei olnud hea reklaam. Esmaspäeval kogusime vormid kokku ja viisime neile kontrolliks. Nüüd kinnitasid nad ka numbrid külge," sõnas Infoneti tehniline direktor Dmitri Skiperski.

Infonet kaotas kohtumise 0:2, teise värava lõid florakad just pärast Mašitsevi lahkumis. Protesti Infonet siiski ei esitanud. "Meie ja jalgpalliliidu vahel on kõik korras. See oli rumal juhtum. Kõigile asjaosalistele - kohtunikele, meeskondadele, ametnikele - on see õppetund. Kõike võib juhtuda," tõdeb ta.

Mašitsevi särgile trükitud nimi ja number hakkasid ära kaduma juba esimesel poolajal. Teise poolaja alguseks oli numbrist 13 alles jäänud vaid väike, üha enam kaduv riba ning mängu peakohtunik Andrei Karhu esitas Mašitsevile ultimaatumi: võtad särgi seljast või paned uue numbri peale. Paraku polnud uut särki Mašitsevil kusagilt võtta, lisaks ei tulnud midagi välja ka teibiga uue numbri valmistamisest. 

Kui FC Flora peatreener Norbert Hurt pakkus, et asja võinuks lahendada ka spordipoest uue fännisärgi ostmisega, siis Skiperski tõdeb, et selle peale ei tuldudki. "Isegi, kui oleks tulnud, olid ju kõik poed kinni (mäng algas kell 20.10 - toim.). Loodame, et mitte kunagi sellist asja enam ei juhtu!"