Tarvas ei jätnud TLÜ/Kalevile võimaluse raasugiFoto: LAURA OKS
Korvpall
18. märts 2015, 21:06

Tarvas tuuseldas TLÜ/Kalevit. Andres Sõber: täna on üks nendest päevadest, kus on lausa lust treener olla (2)

Eesti korvpallimeistrivõistlustel toimus täna üks kohtumine, kui TLÜ/Kalev võõrustas Rakvere Tarvast. Kui kuu aega tagasi suutsid kalevlased Tarva suure üllatusena lisaajal maha murda, siis täna võtsid Rakvere mehed 30-punktise revanši.

Tarvas juhtis juba esimese veerandaja järel 23:11 ning pikaks vahajaks oli nende edu 21 silma 50:29. TLÜ/Kalev ei suutnud teisel poolajal imelist metamorfoosi läbi teha ja nii lõpuks Tarvale 90:60 võit. 

Tarva poolelt oli parim Brandis Raley-Ross, kes viskas 28 punkti, korjas lauast 13 palli ning andis 7 resultatiivset söötu, tehes seejuures vaid 1 pallikaotuse. Jan Span lisas 13, Juris Umbrasko 12 ning Siim Laur ja Reinar Hallik mõlemad 11 punkti. TLÜ/Kalevi resultatiivsemad olid Evgeny Belousov 14, Thomas Droney 12 ning Robertas Grabauskas ja Maduabum Chukwudiebere 11 punktiga.

"Täna on üks nendest päevadest, kus on lausa lust treener olla. Numbrid on ka väga ilusad 90:60. Meil olid sellised mängud siin, mis palju meie turniiritabeli seisu ei kõiguta. See viimane kaotus TTÜ-le ajas mehi päris vihale ja nüüd pingutasime rohkem. Poisid olid esimesel poolajal väga head ja kiired kaitses. Saime kohe käima ja enesekindluse. Kalev on ikka kõrgliiga meeskond, tulid teisel poolajal veidi lähemale,“ oli Tarva peatreener Andres Sõber kohtumise järel oma meeste üle uhke.