Cristiano Ronaldo ja Madridi Real kohtuvad linnarivaal Atleticoga.Foto: Daniel Ochoa de Olza
Uudised
20. märts 2015, 13:14

OI KUI MAGUSAD MÄNGUD: vaata, kes kohtub kellega Meistrite liiga veerandfinaalides (4)

Euroopa jalgpalli katuseorganisatsiooni UEFA peakorteris Šveitsis Nyonis loositi välja Meistrite liiga veerandfinaalpaarid.

Kaheksa parema hulka jõudsid Euroopa tähtsaimas karikasarjas kolm Hispaania klubi (Barcelona, Madridi Real ja Atletico), kaks Prantsusmaalt (AS Monaco ja Paris-Saint Germain) ning üks meeskond Saksamaalt (Müncheni Bayern), Portugalist (FC Porto) ja Itaaliast (Torino Juventus).

Veerandfinaalpaarid:

Paris-Saint Germain - FC Barcelona
Madridi Atletico - Madridi Real
FC Porto - Müncheni Bayern
Torino Juventus - AS Monaco

Vahest kõige põnevamas veerandfinaalis kohtuvad kaks Madridi klubi - Atletico ja Real. Samad meeskonnad kohtusid mäletatavasti ka eelmise aasta finaalis, kus Real kohtumise normaalaja lõpus lisaajale viis, kus Atletico juba kindlalt 4:1 alistati.

Samas on äärmiselt põnev ka PSG ning Barcelona vaheline paar, kes kohtusid omavahel juba grupifaasis. PSG võitis Barcelonat kodus 3:2, kuid kaotas võõrsil 1:3. Meeskonnad mängisid ka 2012/13 hooaja veerandfinaalides, kust läks võõrsil löödud väravate reegliga edasi Kataloonia gigant.

Veerandfinaalide esimesed matšid peetakse 14. ja 15. aprillil ning korduskohtumised mängitakse 21. ja 22. aprillil. Täna loositakse välja ka Euroopa liiga veerandfinaalpaarid, see algab kell 14.00.

Asjaosaliste kommentaarid enne loosimist:

PSG poolkaitsja Marco Verratti: "Sellises turniirifaasis poleks mul midagi selle vastu, kui mängime favoriitide - Bayerni, Reali või Barcelona - vastu."

AS Monaco ründaja Anthony Martial: "Mulle meeldiks Madridi Real. Igaühel on muidugi omad soovid, näiteks Joao Moutinho sooviks mängida oma eelmise koduklubi Porto vastu. Mina tahaksin väljakutse esitada maailma suurimale klubile."

Juventuse keskkaitsja Giorgio Chiellini: "On kolm meeskonda, mis on teistest sammu võrra eespool: Madridi Real, Barcelona ja Bayern, mis on viimastel aastatel tõestanud , et neil on olemas lisakäigud. Kui saaksin valida, kelle vastu minna ei tahaks, siis oleks see Bayern."

Suvel maailmameistrivõistluste finaalis otsustava värava löönud Müncheni Bayerni poolkaitsja Mario Götze: "Me ei saa loosi mõjutada, mistõttu võtame asja rahulikult. Iga mäng on veerandfinaalis täispanuste peale ning pole oluline, kes meile loositakse."

FC Barcelona kaitsja Jeremy Mathieu: "Prantslasena olen tõeliselt uhke, et kaks minu kodumaa klubi alles on, see on riigile suurepärane. Oleme PSGga mänginud, Monacoga oleks lahe kohtuda."