Nädala eest tegi FC Levadia eest debüüdi Sergei Pareiko. Täna on teise koondislase, Joel Lindpere kord väga pika pausi järel Eesti meistriliigas platsile tulla.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
21. märts 2015, 11:17

TÄNA: Kas Lindpere teeb debüüdi? Kas Levadia avab võiduarve? Kas Flora säilitab täisedu?

Eesti jalgpalli meistriliigas peetakse täna neli kolmanda vooru kohtumist. Otsa tegid eile õhtul lahti Narva Trans ja Tallinna Infonet, kes leppisid vaatamata võimalusterohkele mängule 0:0 viiki. Täna väravad löömata ei jää.

Loe Ott Järvela ennustust jalgpalliliiga 3. vooru mängude kohta.

Nõmme Kalju võõrustab kell 14 Hiiu staadionil Viljandi Tulevikku. Kõigi eelduste kohaselt tuleb kodumeeskonna eest väljakule Eesti koondise poolkaitsja Joel Lindpere. Tegemist ei oleks aga debüüdiga, sest Lindpere esindas Kaljut ka 1997. aastal, kui tegi kaasa seitsmes III liigas peetud kohtumises, kus lõi 14 väravat. Kalju on senistes mängudes alistanud 3:0 Tartu Tammeka ja sama tulemusega ka Paide Linnameeskonna. Selge favoriit ollakse ka mõlemad mängud kaotanud Tuleviku vastu.

Tiitlikaitsja Tallinna Levadia start hooajale on olnud konarlik - avavoorus tehtud 0:0 viigigle Infonetiga järgnes 1:1 Narva Transiga. Täna kell 14 Lillkülas algavas kohtumises Tammekaga on võiduarve avamine Levadia jaoks kohustuslik. Muidu on tegu kriisiga.

Selle hooaja esimeses mulluste medaliomanike vahelises duellis võõrustab Tallinna Flora (2014 pronks) kell 16.30 Sillamäe Kalevit (2014 hõbe). Mõlemal meeskonnal on tabelis kirjas kaks võitu, täiseduga saab pärast tänast jätkata maksimaalselt üks.

Neljandas kohtumises on kell 14 vastamisi eelmises voorus Tammeka vastu vahva 4:2 võidu võtnud Pärnu Linnameeskond ja seni mõlemad matšid kaotanudd Paide.