Kevin Durant.Foto: ELSA
Korvpall
21. märts 2015, 13:27

Millal naaseb platsile maailma üks parimaid korvpallureid?

Korvpalliliiga NBA üks suurimaid staare Oklahoma City Thunderi ääremängija Kevin Durant on vigastatud ning hetkel pole teada, millal ameeriklane palliplatsile naaseb.

Duranti on terve hooaja vältel seganud parema jala vigastus, mille ravimiseks on mees ka operatsioonil käinud. Sel hooajal on OKC tähtmängija saanud kaasa teha vaid 27 kohtumises ja on eemale jäänud tervelt 42.

"Kui ta on piisavalt terve, et mängida, siis tuleb ta tagasi. Kui see võtab aega terve ülejäänud põhihooaja ja/või play-offi, siis pole midagi teha," lausus Thunderi juht Sam Presti. OKC võitleb hetkel läänekonverentsi viimase play-off koha nimel ning neil on tabelis 39 võitu ja 30 kaotust, mis annab neile kaheksanda koha. Kahe võiduga jääb neist maha New Orleans Pelicans, mõlemal meeskonnal on pidamata veel 13 kohtumist.

26-aastane Durant on tänavu visanud keskmiselt 25,4 punkti, võtnud 6,6 lauapalli ja jaganud 4,1 resultatiivset söötu mängus. Kui Thunder peakski play-offi jõudma, siis läheksid nad avaringis arvatavasti kokku liiga parima meeskonna Golden State Warriorsiga.