BC Kalev/Cramo meeskond kaotas eelmisel nädalal Valgale.Foto: LAURA OKS
Spordiblogi
23. märts 2015, 11:49

Nädala pluss, miinus ja ennustus | Talispordi lõpp, Kalev/Cramo piinlik kaotus ja vutikoondise EM-valikmäng Šveitsiga (1)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis, jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse abil. Meie 23. märtsi valik:

Nädala pluss | Talispordihooaeg sai lõpuks läbi! See oli justkui üks hädade ja viletsuse org, kus meie sportlased päris abitult siplesid. Hooaja teisel poolel oli ka mõni üksik õnnestumine, näiteks Roland Lessingu 15. koht laskesuusatamise MMil. Hea, et kogu piin ükskord lõppes, seda nii sportlaste kui ka huviliste vaatevinklist.

Nädala miinus | Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo on tänavu pöidlahoidjatele pakkunud ilusaid võite, aga ka õõvastavaid kaotusi. Sel hooajal juba teist korda tunnistati Valga meeskonna paremust. Alati võib öelda, et tegu oli tööõnnetusega, kuid Kalev/Cramo tasemega meeskonnal ei tohiks niisuguseid apse esineda.

Nädala ennustus | 25 % on tõenäosus, et Eesti jalgpallikoondis ei kaota reedel Luzernis peetavas EM-valikmängus Šveitsile. Tegu on mullusuvisel MMil 1/8-finaali jõudnud koondisega, kelle päralt koduväljaku-eelis. Matš tuleb Eesti jaoks kindlasti väga raske. Aga samas – kui naastakse viigi või võiduga, püsiksid lootused valikgrupis esikolmikusse (s t play-off'i) jõudmisest elus.