Nõmme Kalju saatis Viljandi Tuleviku võrku koguni kuus palli.Foto: Viljar Voog
Jalgpall
23. märts 2015, 12:11

VIDEOŠÕU! Eesti jalgpalliliiga 3. vooru kõik 16 väravat, näeb nii kobasid, kooke kui ka iludusi

Eesti jalgpalli meistriliigas peeti möödunud nädalavahetusel kolmanda vooru kohtumised, kus löödi kokku 16 väravat (3,2 mängu kohta). Tabamuste seas leidus nii iludusi, kobasid kui ka uskumatu väravavahi apsakas.

Loe ka Õhtulehe tänast artiklit: "FC Flora tõestas järjekordse võidu ja võimsa esitusega, et neil on tõsi taga".

Kõige rohkem väravaid löödu kohtumises Nõmme Kalju ja Viljandi Tuleviku vahel, mis lõppes 2012. aasta Eesti meistermeeskonna 6:2 võiduga. Kaks väravat lõi Kalju keskkaitsja Ken Kallaste, kes tabas esmalt kauglöögist ja lõpetas siis enda algatatud ilusa kombinatsiooni. Kauglöögist skooris stiilselt Hidetoshi Wakui.

Pärnu Linnameeskond tuli teist kohtumist järjest kaotusseisust välja. Kui 2. voorus Tartu Tammeka vastu pöörati 1:2 kaotusseisu viimase 10 minutiga 4:2 võiduks, siis Paide Linnameeskonna vastu 0:2 kaotusseis 2:2 viigiks. Otsustav tabamus sündis, kui Paide väravavaht Mart-Mattis Niinepuu tõrjus oma väravasse Pärnu poolkaitsja Rauno Tutki madala ja tugeva tsenderduse.

Tallinna Levadia sai kirja hooaja esimese võidu, kui 2:1 alistati Tartu Tammeka. Võiduvärav sündis, kui Andreas Raudsepp andis tsenderduse, mis muutis Tammeka kaitsja jalast kergelt suunda ja maandus Tammeka värava võrgus.

Sarnaselt Nõmme Kaljuga jätkab täiseduga Tallinna Flora, kes alistas Sillamäe Kalevi tänu Rauno Sappineni 50. minuti väravale. 19aastane Sappinen on skoorinud Flora kõigis kolmes selle hooaja Premium liiga mängus.

 

Kolmandas voorus sündis ka hooaja teine 0:0 viik, kui Narva Trans ja Tallinna Infonet 90 minuti jooksul väravani ei jõudnud. Võimalusi jagus üpris palju, aga sihik polnud paigas.

Premium liiga läheb nüüd seoses koondisemängudega pausile. 4. voor peetakse 3. ja 4. aprillil, keskseks mänguks Sillamäe Kalev - Nõmme Kalju.