Luis Suarez Foto: Manu Fernandez
Jalgpall
23. märts 2015, 12:54

Barcelona peatreener ülistas Luis Suarezit (1)

Eileõhtusel El Clasicol FC Barcelonale 2:1 võidu toonud Luis Suarez sai oma hiilgava tabamuse (ja eriti sellele eelnenud maagilise esimese puute) eest kõvasti kiita. Ülistuskooriga ühines ka Barcelona peatreener Luis Enrique.

"Sellist väravat suudavad lüüa väga vähesed mängijad. See, mismoodi ta palli kontrolli alla sai ja selle väravasse lõi..." õhkas Enrique mängujärgsel pressikonverentsil.

"Just selle pärast maksimegi me tema eest sellise summa [Suarez liitus suvel Barcelonaga 81 miljoni euro eest - toim]. Lisame siia juurde tema suhtumise, pühendumise ja kõik selle, mis ta meeskonnale annab."

"Olen rahul, et just tema oli otsustav mängija. Ütlesin juba ammu, et ta pole mitte lihtsalt vanakooli kesktormaja, vaid ründaja, kes suudab ka suurepäraselt rünnakuid ehitada."

"Ta lööb väravaid, ta võib luua teistele võimalusi, ta on füüsiliselt tugev."

Luis Suarez liitus FC Barcelonaga pärast skandaali suvisel jalgpalli MMil, kui hammustas taaskord vastasmängijat. Seetõttu ei saanud uruguailane neli kuud meeskonda aidata ning tema esimesed matšid Barca eest polnud kuigi paljulubavad, kuid ajapikku on mees läinud üha paremasse hoogu ning eilne värav oli Suarezil jaoks juba 14. tabamus Barcelona särgis. Seejuures on ta skoori teinud viimasest seitsmest mängust kuues.