Õhtulehe intervjuu Pärnu VK peatreeneri Avo Keelega.Video: Laura Oks
Sport TV
24. märts 2015, 21:48

ÕHTULEHE VIDEO | Avo Keel: hooaja alguses läks sassi, et Pärnu on "meie" ja Selver "nemad", aga enam mitte

Võrkpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaali avamängus võõrsil Tallinna Selveri 3:0 (18, 18, 20) alistanud Pärnu Võrkpalliklubi peatreener Avo Keel manitses meeskonda mitte arvama, et jõuvahekorrad on selged – laupäeval algab mäng nullist.

"Loomulikult on hea võõrsil mäng ilma geimi kaotamata ära võtta. Timo Tammemaa põlv on nüüd küsimärk, aga meid ootab kodusaal. Oleme siiani ainuke meeskond, kes pole sel hooajal kodus ainsatki kaotust saanud ja loodame seeriat jätkata.

Aga vaadates, kust Selveril juurde on keerata, siis rünnak oli kehva, mis, tõsi küll tulenes ilmselt kehvast servi vastuvõtust. Aga nende nurgaründajad on ennegi kahe- või kolmemehelise bloki vastu palle punktiks löönud, aga ju siis meie blokk ja kaitse olid täna Selveri rünnakuoskustest üle," rääkis Keel.

Aastaid Selveri peatreenerina töötanud, ent käimasoleva hooaja eel kodupaiga Pärnu juhendajaks asunud Keel märkis, et hooaja lõpuks on uus roll selge. "Alguses läksid mul nimed sassi. Meie-teie, Selver-Pärnu. Nüüd on kõik korras - meie on ikka Pärnu ja Selver on Selver," sõnas Keel, ent nimetas end jätkuvalt Selveri kergeks fänniks. Miks, selgub juba videost.