Diego Simeone Foto: Daniel Ochoa de Olza
Jalgpall
24. märts 2015, 20:19

Manchester City võib Diego Simeonest suu puhtaks pühkida

Madridi Atleticoga suurepärast tööd tegev Diego Simeone kirjutas alla lepingupikendusele, mis hoiab teda klubis veel järgmised viis aastat. Sellega on antud konkreetne ninanips ka Manchester Cityle, kes soovis väidetavalt just Simeones näha Manuel Pellegrini mantlipärijat.

Kuna City tänavune hooaeg pole olnud kulutatud rahapakkide vääriline, pole midagi imestada, et peatreener Manuel Pellegrini tool kõigub päris tugevalt. Spekulatsioonide kohaselt oleksidki City šeigid olnud selle hooaja järel valmis Atleticole maksma Simeone eest 6 miljonit eurot kompensatsiooni, kuid tänased teated peaksid kõigile taolistele kuulujuttudele lõpu tegema.

2011.a lõpus Atletico peatreeneriks asunud Diego Simeone on teinud imelist tööd, juhtides meeskonna 2012.a Euroopa liiga ja Euroopa superkarika võitjaks, 2013.a Hispaania karika- ja superkarikavõitjaks ning 2014.a Hispaania meistriks. Samuti pääseti mullu Meistrite liiga finaali.

"Klubi näitab taaskord üles oma usaldust ning just taoline stabiilsus ongi see, mis annab meile jõudu veelgi suuremaks kasvada," kiitis Simeone pärast lepingupikenduse allkirjastamist.