Doping

Erich Teigamägi dopingusüüdistuse all olevast Vedehinist: Temast on täitsa kahju! (3)

LISA KOMMENTAAR

no26. märts 2015, 00:58
kahju jah, et nüüd jäi üks vahele. teistega läks varasematel aastatel hästi
inimene kes teab mis räägib!25. märts 2015, 14:59
Trimetazidine(preductal) kunagi spordis kõik tarvitasid. Anult 2014 aastas keelati võistlus periiodil tarvitada. 2015-l täelikult keelati. Kolka pole süüdi põhimõtteliselt, ta treenis välismaal ja ei teadnud selle muutus antidopingu reeglites. Kolme kuu jooksul info ei tulnud temani!
Ajad muutvad, vastused ei muutu!25. märts 2015, 13:56
Aasta 1997 -Tiia Eeskivi mänedzher Aivar Karotamm viibib välismaal. «Ei, ma ei tea sellest midagi. Pole mitte midagi kuulnud. Helistage talle endale,» kostis Karotamm «Postimehe» pärimisele, kas ta oli teadlik Eeskivi keelatud ainete kasutamisest.
aasta 2006 - Kergejõustikumänedžer Aivar Karotamm tunnistab, et tal polnud aimugi hoolealuse Ville Tiisanoja dopingupruukimisest: «Ma ei uuri sportlase toidusedelit. Minu jaoks on kõik sportlased ausad inimesed.»
Tiisanoja vahelejäämine dopinguga on Soomes tõstnud laineid. Põhjanaabrite meedia uuris välja, et kuulitõukaja mänedžer on Eesti mees Aivar Karotamm ja viitas tema hoolealustele 400 m tõkkejooksjale Tiia Eeskivile ja pikamaajooksjale venelanna Olga Jegorovale, kes on ka varem keelatud ainetega patustanud.