Caroline Wozniacki.Foto: AL BELLO
Tennis
26. märts 2015, 16:40

Tennisekaunitar Caroline Wozniacki golfari jäledast käitumisest: "Nagu keegi lähedane oleks surnud."

Endine naiste maailma esireket Caroline Wozniacki rääkis, et pärast golfimängija Rory McIlroyst lahkuminekut oli tal tunne nagu oleks keegi lähedane inimene hinge heitnud.

Taanlanna pidi McIlroyga eelmise aasta mais abielluma, kuid põhjaiirlane jättis naise maha hetkel, mil juba olid välja saadetud pulmakutsed. "See on minu probleem," vahendas McIlroy sõnu BBC. "Pulmakutsete nägemine eelmisel nädalavahetusel viis mind äratundmiseni, et ma pole abieluks valmis." McIlroy lisas: "Soovin Carolinele kõike head ja olen tänulik nende ilusate hetkede eest, mida oleme üheskoos kogenud."

Praegu maailma edetabelis viiendat kohta hoidva Wozniacki sõnul tundus talle, et tal oli kuni lahkuminekuni kõik olemas - suurepärane karjäär, abieluplaanid ja ideaalne perekond. Ühe hetkega kukkus kaardimaja kokku.

"See õpetas mulle palju, kasvasin inimesena väga. Samuti mõistsin, kes on alati minuga ja kes siis, kui asjad lähevad hästi," rääkis Wozniacki. Pärast McIlroyst lahkuminekut on taanlanna leidnud naiste tennise valitseja Serena Williamsi näol uue südamesemu, kellega koos palju aega veedetakse ja kes tal golfari käitumisest üle aitas saada.

Pärast lahkuminekut oli Wozniackil tenniseväljakul suuri raskusi, mille tipphetkeks Prantsusmaa lahtistelt meistrivõistlustelt juba esimeses ringis konkurentsist pudenemine. "Üritasin mängida, kuid mind polnud justkui seal. Mängimiseks pean olema õnnelik, kuid toonane aeg oli minu jaoks kui matus," võttis tennisist asja kokku.

Mõned kuud hiljem tõusis Woznacki uuesti heasse vormi ning jõudis eelmise aasta septembris USA lahtiste finaali, kus jäi alla just Williamsile. Tegu oli tema esimese suure slämmi turniiri finaaliga alates 2009. aasta USA lahtistest.