Jalgpall

 

Võit või viik Šveitsis tõestaks, et vutikoondise viik San Marinoga oli asja eest (7)

LISA KOMMENTAAR

Uno27. märts 2015, 16:27
jopt27. märts 2015, 14:22
Täiesti krdi mõttetu vahu üleskeerutamise artikkel.Ah,et eesti poisid märtsis alles koguvad vormi,detsembris Aasias olid nad hooajast väsinud,juunis nad mõtlevad puhkusele.Paluks teada anda, millal päriselt vormis ollakse.
Jass27. märts 2015, 14:06
Pareiko väravas = avantüür. Edu vutimeestele!
27. märts 2015, 12:37
Mismoodi oli viik San Marinoga asja eest? Seda häbi ei õigusta millegagi, mitte millegagi. Kolm punkti anti lihtsalt käest amatööride vastu. Viiki Leeduga võib olla veel annaks õigustada sõpruskohtumises, kuid kindlasti mitte alagrupiturniiril millele seati kõrge eesmärk, jõuda finaalturniirile. Rong on läinud, leppige sellega. Sellise meeskonnaga kes ei suuda San Marinot ega Leedut üle mängida ei ole EMil midagi teha. Üksikud sähvatused kunagi ja kuskil ei vii finaalturniirile. Vahet pole kui mängitava alagrupi saame, oskame selle nagunii ära käkerdada oma pidevtagasimänguga
Spordisõber,27. märts 2015, 10:23
Ei saa mitte olla nõustumata eelpoolkirjutajatega, oleks muidugi tore, kui poisid suudaks üllatada, aga, arvatavasti tuleb selline tagasihoidlik 1:3 kaotus. Vaatamata kõigele, hoian ikka pöialt.
Jah27. märts 2015, 10:08
Pall on mõnikord ümmargune, aga ega see nüüd päris loterii ka pole. Võit oleks juba seegi, kui ei kaotataks rohkem kui ühe väravaga. Aga viik või võit? Siinkohal tekib treeneri adekvaatsuse kohale väike küsimärk. Sellistest asjadest võib unistada, aga sellistest asjadest rääkimiseks, tuleb ka ikka roppu moodi tööd teha. Praegused tulemused pole seda näidanud. Loodame väga, et treener on mingi ime korda saatnud, mida ta avalikkuse eest seni varjanud on.
realist27. märts 2015, 09:07
Unistada ju võib,aga kindel on see,et kaotus on tulemas.